RODO wszystko co musisz wiedzieć aby bezpiecznie zarządzać swoimi danymi osobowymi.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez:

TEAMSPORT POLSKA SP. Z O.O. SP.K.
z siedzibą na ul. Kielecka nr 41A, 02-530 Warszawa
w celu kontaktu przedstawiciela Spółki i udzielenia odpowiedzi na wiadomość przesłaną za pośrednictwem formularza kontaktowego.

Administratorem danych osobowych jest:

TEAMSPORT POLSKA SP. Z O.O. SP. K.
ul. Kielecka nr 41A, 02-530 Warszawa
tel: 665-665-665

Kontakt z Inspektorem ochrony danych jest możliwy pod adresem e-mail: _EMAIL*_.

Administrator informuje, że:

1. podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niezbędne do udzielenia odpowiedzi na wiadomość przesłaną za pośrednictwem formularza kontaktowego;

2. dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (RODO) tj. w oparciu o udzieloną zgodę;

3. dane mogą być przekazane wyłącznie uprawnionym do tego organom i instytucjom na podstawie powszechnie obowiązujących przepisów prawa;

4. ma Pan/Pani prawo do cofnięcia udzielonej zgody na przetwarzanie danych osobowych w dowolnym momencie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

5. ma Pan/Pani prawo żądania dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia ograniczenia przetwarzania oraz przenoszenia;

6. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, w przypadku gdyby sposób przetwarzania danych osobowych naruszał obowiązujące przepisy.

WYRÓZNIJ SIĘ NA BOISKU

Z każdym nowym sponsorowaniem, KELME stale się rozwija i urozmaica, dzięki ekskluzywnym, spersonalizowanym projektom naszej odzieży zespołowej. 

Każdy projekt jest wykonywany indywidualnie nadając wpaniałą widoczność oraz podkreślając swój własny charakter. To wszystko by oddać hołd i aby podkreślić najważniejsze momenty w historii danego klubu.

KONTAKT

Jeśli masz jakieś pytania, zachęcamy do kontaktu! Wypełnij formularz, a nasi eksperci skontaktują się z Tobą.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych powyżej w formularzu przez KELME Polska na podstawie regulaminu.

DO POBRANIA

Zachęcamy do zapoznania się z katalogiem KELME na rok 2019 – 20. Zapoznaj się z najnowszymi kolekcjami!
piłka, pilka, sponsor, promotor, kontrakt, marketer,hummel, select, kelme, team, teamsport, polska, odzież, odziez, sport, chiny, china, hiszpania, espana, zawodnicy, partner, sezon, Cup, puchar, gra, liga, światowa, swiatowa, rozwój, wzrost, szkoła, szkola, wspierane, zespoly, zespoły, champions,La, Santander, First, Division, Second, determinacja, historia, odwaga, męstwo, mestwo, EURODIS, euro, dis, rare, diseases, europe , hiszpanska, federacja, rzadkich, chorob, hiszpańska, chorób, grupa, fani, fanów, mistrzostwa, intercontinental, international, Genuine, programy, szkolenia, sukces, black, friday, shirts, koszulki, sportowe, materiał, nadruki, personalizacja, zamówienie, zamów, order, dystrybutor, marka, sklep, tanio, tanie, ceny,

ODWIEDŹ NAS

piłka, pilka, sponsor, promotor, kontrakt, marketer,hummel, select, kelme, team, teamsport, polska, odzież, odziez, sport, chiny, china, hiszpania, espana, zawodnicy, partner, sezon, Cup, puchar, gra, liga, światowa, swiatowa, rozwój, wzrost, szkoła, szkola, wspierane, zespoly, zespoły, champions,La, Santander, First, Division, Second, determinacja, historia, odwaga, męstwo, mestwo, EURODIS, euro, dis, rare, diseases, europe , hiszpanska, federacja, rzadkich, chorob, hiszpańska, chorób, grupa, fani, fanów, mistrzostwa, intercontinental, international, Genuine, programy, szkolenia, sukces, black, friday, shirts, koszulki, sportowe, materiał, nadruki, personalizacja, zamówienie, zamów, order, dystrybutor, marka, sklep, tanio, tanie, ceny,
Teamsport to zespół specjalistów w branży sprzętu sportowego, zdeterminowanego i gotowego, by sprostać Państwa oczekiwaniom. Jesteśmy wyłącznym dystrybutorem marki KELME w Polsce, a także dystrybuujemy produkty marki HUMMEL oraz SELECT. Sprzedaż hurtowa, sklep internetowy oraz sklepy stacjonarne są do Państwa dyspozycji.